Jak miałem w Warszawie podjechać do ASO, to zwykle wybierałem (bo najlepszy dojazd) Sinclan na Grochowskiej. Było tak przeciętnie, ASO jak ASO, w sumie bez wpadek.
A teraz na ich stronie widzę "W roku 2016 w związku z olbrzymimi naciskami ze strony Volkswagen Group Polska (daw. Skoda Auto Polska) rozwiązaliśmy Autoryzację dla marki Skoda i rozpoczęliśmy nowy rozdział."
Ktoś zna szczegóły - o co poszło, i czy warto teraz z nich korzystać, czy wręcz przeciwnie?
A co sądzicie o Carsedzie na Łopuszańskiej albo Bohemia Motors w Jankach - warto? (tylko konkrety, dyskusję ASO czy nie ASO proszę nie tu)
A teraz na ich stronie widzę "W roku 2016 w związku z olbrzymimi naciskami ze strony Volkswagen Group Polska (daw. Skoda Auto Polska) rozwiązaliśmy Autoryzację dla marki Skoda i rozpoczęliśmy nowy rozdział."
Ktoś zna szczegóły - o co poszło, i czy warto teraz z nich korzystać, czy wręcz przeciwnie?
A co sądzicie o Carsedzie na Łopuszańskiej albo Bohemia Motors w Jankach - warto? (tylko konkrety, dyskusję ASO czy nie ASO proszę nie tu)
O3 RS w kombii. Przeszukałem całe forum o ASO i jestem jeszcze głupszy niż przed studium tego tematu
. Szkodnik od 26 maja ma już nalatane 8500 tysiąca, niestety po tym przebiegu przy hamowaniu poczułem delikatne bicie, po szybkich oględzinach na lewej przedniej tarczy widać, że jest jakiś problem, jest wyżłobiony rowek, którego tam absolutnie nie powinno być. I teraz prośba: podpowiedzcie, do którego ASO w Warszawie bądź okolicy podjechać? Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi więc proszę jeszcze raz gdzie najlepiej? Od razu będzie serwis olejowy, żeby dwa razy swojego szkodnika nie zostawiać
Komentarz